Velkommen til "Soldrys" - foredragsholder og forfatter Agnete Odgaard-Jensen
  Startside
Om Agnete Odgaard-Jensen
Mine foredrag
Referencer og anbefalinger
Hædersbevisninger
Bogen "Sund mad uden stress"
Bogen "Medvind i modgang"
Øvrige udgivelser
Sprang
Hent min brochure (PDF)
Mødestederne
Kontakt og booking

Billede af solur

Soluret tæller kun de lyse timer...
    ...om Agnete Odgaard-jensen

Billede af Agnete

Jeg er født på Thyholm i Vestjylland, hvor jeg voksede op sammen med min søster og forældre. Mit syn mistede jeg som 25-årig på grund af diabetes.
Jeg er uddannet aktivitets-medarbejder på ældrecentre, en uddannelse jeg netop nåede at afslutte, før jeg blev blind.
I dag leder jeg to mødesteder for synshandicappede i Thisted Kommune, og har været informatør i Dansk Blindesamfund i mere end 30 år.

Dansk Blindesamfund har pr. 30. juni 2009 nedlagt informatørtjenesten på grund af besparelser, men jeg fortsætter mit aktive liv blandt mennesker i alle aldre, som selvstændig foredragsholder, og har derfor oprettet firmaet "Soldrys".

Jeg bor på en nedlagt landbrugsejendom i nærheden af Ydby ved Hurup Thy sammen med min seende mand og min førerhund Viggo, som er en lys labrador/golden retriver.
For mig har friheden fire ben, så Viggo er med til at give mit liv et rigt indhold, og gør at jeg også på egen hånd kan dyrke een af mine store interesser, naturen.
En anden af mine store interesser er håndarbejde, specielt "sprang", som er en gammel teknik fra bronzealderen, og i 1985 fik jeg udgivet min bog om sprang, med titlen "Sprang, fremgangsmåde og modeller".

Desuden bliver der tid og overskud til at strikke og læse bøger på CD i fritiden.

I bogen "Medvind i modgang" fortæller jeg om mit liv med handicap, og om at kunne leve et spændende liv på trods af modgang.

Jeg er rigtig glad for at lave mad og at finde på nye opskrifter - og siden 2001 har jeg kombineret madopskrifter til bagsiden af Blindes Jul. Disse opskrifter findes kun i Blindes Jul samt i mine to kogebøger "Mad uden stress" og "Sund mad uden stress"...
Soldrys . Kammersgårdsvej 7 . 7760 Hurup . Tlf. 97956409 . E-mail: odgaard@soldrys.dk


Webdesign af Anders Mikkelsen, www.grafikmollen.dk